Aby dobrá restaurace byla skvělou restaurací, je nutné mít dokonalou kuchyni, příjemnou atmosféru a čistou jídelnu. Správné čištění a dezinfekce jsou nezbytné pro zdraví a bezpečnost vašich zákazníků a zaměstnanců. Konec konců, protože vaše firma je spojena s potravinami, mít čisté povrchy je nutností, aby nedošlo ke kontaminaci.
– Pedro Ferreirra – manažer hotelu Hilton v Londýně
Mastné prostředí je vlastní restauracím, což má za následek kluzkou podlahu. Dlouhá pracovní doba, sychravé počasí a skvrny jsou faktory, které představují další riziko pádu. Čištění podlah v kuchyních a místech, kde se rychle střídají zákazníci, je klíčem k zabránění možným pádům. S i-mopem můžete podlahy rychle umýt a vysát a mít je obvykle během několika vteřin suché a bezpečné. Použití i-mopu v kombinaci s naším upozorněním na uklouznutí vám může ušetřit čas, peníze a pomůže vám zabránit jakýmkoli nehodám a vážným zraněním.
Čištění v restauracích rychlého občerstvení je přesně to, co název napovídá: rychlost, účinnost a pravidelnost, která odráží podstatu samotného fast foodu. Nekonečný tok objednávek zatěžuje zaměstnance, kteří nemají k dispozici nejlepší vybavení pro rychlé a efektivní čištění. Díky produktivitě 8 až 10krát rychlejší než konvenční mop je i-mop ideálním zařízením pro čištění podlah. Čistí jakékoli místo, od vstupu do restaurace, přes kuchyni po sociální zařízení. Některá fakta:
Čistění kuchyně o velikosti 30 m² s kbelíkem a mopem trvá asi 15 minut. U i-mopu to bude trvat jen 5 minut.
Čistění jídelny o velikosti 150 m² s kbelíkem a mopem trvá asi 90 minut. U i-mopu to bude trvat jen 5 minut.
Vyčištění skvrn pomocí kbelíku a mopu trvá asi 10 minut. U i-mopu to bude trvat jen 5 minut.